Stimati colegi,

Va doresc tuturor un an 2011 mai bun, cu sanatate si succese!

Va comunic ca aceia dintre dumneavoastra care au achitat cotizatiile la zi pot ridica cardurile ICOMOS pentru 2011 de la domnul presedinte Sergiu Nistor in zilele de miercuri in intervalul orar 14-14.30, la sediul ICOMOS – Catedra Conservarea Patrimoniului UAUIM, sau prin intelegere prealabila via e-mail cu dl Nistor.

Pentru a facilita comunicarea intre membrii CNR ICOMOS am rugamintea ca aceia dintre dvs care nu s-au inscris inca pe grupul de discutii http://groups.yahoo.com/group/ICOMOS_ROMANIA/ sa o faca in cel mai scurt timp. In acest sens veti primi in cursul zilei de azi o noua invitatie.

Va comunic ca ICOMOS Paris este in curs de a realiza o baza de date a membrilor ICOMOS care va contine informatii legate de profilul profesional al fiecarui membru. Veti primi in curand prin intermediul meu sau direct de la Paris informatii suplimentare cu privire la activarea profilului dumneavoastra.

Desigur, acest profil va fi vizibil pe internet numai in situatia in care cotizatia a fost platita la zi. 

Ma adresez in continuare in special acelora dintre dumneavoastra care nu au achitat cotizatia ICOMOS pentru anul 2010, 2009 sau chiar alti ani anteriori cu rugamintea de a clarifica aceasta situatie cat mai rapid posibil, dupa cum urmeaza:

Membrii activi care nu au achitat cotizatia pe 2010

Va rog sa o faceti pana la data de 15 ianuarie inclusiv si sa imi trimiteti copia documentului de plata. Daca acest lucru nu se va intampla pana la data de 15 ianuarie, vom fi pusi in situatia de a returna catre ICOMOS Paris cardurile dvs. pentru 2011

Precizez ca CNR ICOMOS a achitat catre ICOMOS Paris cotizatia 2010 inclusiv pentru membrii care nu au platit cotizatia nationala 2010. Prin urmare suntem in situatia de a avea un semnificativ deficit bugetar pt 2010 si, evident, nu dorim ca acest lucru sa se repete in 2011.

Membrii suspendati care nu au achitat cotizatia pe mai multi ani

Va rog sa ma contactati via e-mail pentru a clarifica aceasta situatie.

Informatii privind plata cotizatiilor

Cotizațiile membrilor CNR ICOMOS se plătesc in lei (echivalentul sumei in Euro la data efectuării plații), la orice
filială BCR, în contul deschis în numele Asociației Comitetul Național Roman ICOMOS la BCR BUCUREȘTI UNIREA
RO78RNCB0082044164280001

Nivelul cotizațiilor este următorul:
50 Euro/an pentru membrii individuali în activitate
40 Euro/an pentru membrii individuali pensionari
30 Euro/an pentru membrii individuali sub 30 de ani
300 Euro/an pentru membrii instituționali

lista membrilor CNR ICOMOS cu situatia la zi a platilor

Cu cele mai bune ganduri,

Irina Iamandescu 

Secretar al CNR ICOMOS